Terug

De beste expert IT in Delft voor als je hoger wilt scoren in Google

Waarom sta jij in de zoekresultaten van Google op pagina 3 en jouw concurrent bovenaan pagina 1? Daar zijn heel veel redenen voor (Google kijkt naar wel 150 factoren), maar de belangrijkste is: jouw concurrent gebruikt de juiste termen en zoekwoorden om zijn/haar doelgroep aan te spreken en te overtuigen om klant te worden. En dat zijn niet altijd de termen en zoekwoorden die jij vanzelfsprekend vindt en hanteert!
upMention is een seo expert in Delft. Wij helpen je inzicht te krijgen in waar je doelgroep op zoekt, en welke termen en zoekwoorden zij zoeken. Daar kunnen wij, en jij vervolgens gericht mee aan de slag om langzaam hoger te klimmen in Google.
Als zoekmachine optimalisatie specialist in Delft hebben wij meer dan 20 jaar ervaring met verschillende zoekmachines. Onze klanten kloppen bij ons aan om hun nationale, maar ook internationale seo strategie te optimaliseren. En met succes, want wij kunnen bogen op heel veel succesverhalen.

Hoe doen we dat?

Onze slogan is ‘Wij kennen het geheim van Google’. Dat betekent niet dat wij één enkel algoritme doorhebben, maar wel dat wij precies de juiste factoren kunnen beïnvloeden die jij nodig hebt om hogerop te komen in de zoekmachines. Daarom zijn wij de expert IT in Delft en ver daarbuiten. Het is niet zozeer van belang om hoog te scoren op alle 150 meetpunten van Google, maar wel op die factoren die voor jou en je doelgroep van belang zijn. En als expert IT in Delft hebben wij de kennis en ervaring om samen met jou de (lange en kronkelige) weg in te zetten naar een toppositie in Google.

Wat betekent dit voor jou?

Het inschakelen van upMention, als expert IT in Delft of zoekmachine optimalisatie specialist in Delft, betekent niet dat je rustig achterover kunt gaan leunen. Van jou verwachten wij betrokkenheid en de bereidheid inspanningen te leveren. Wij gaan dit traject samen aan, en vieren een hogere positie in Google als een gezamenlijk succes.

Dus, wil je je zoekmachine marketing uitbesteden in Delft om hogerop te komen in Google, kom dan met ons praten: de seo expert in Delft.

image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor