Terug

Wil je seo uitbesteden in Delft?

Als je beter gevonden wilt worden in Google en zo meer bezoekers naar je website wilt trekken, kun je twee dingen doen: bovenaan proberen te komen in de zoekmachine met bepaalde keywords die voor jouw business relevant zijn (seo - search engine optimisation), zie ook zoekmachine optimalisatie Delft, of adverteren in de zoekmachine (sea - search engine advertising). upMention is niet alleen het beste seo bureau in Delft, maar ook het beste sea bureau in Delft.

Als seo bureau in Delft helpen wij jou bij verschillende zaken:

  • het bepalen van de keywords die bij jouw bedrijf passen en je helpen bovenaan de Google-zoekmachine te komen,
  • het toepassen van de juiste keywords in jouw uitingen, of het schrijven van teksten met deze keywords,
  • het maandelijks verstrekken van overzichten en updates.

Als je denkt over seo uitbesteden in Delft, dan kun je hiervoor ben ons terecht. 

Wat kun je van ons verwachten?

We beginnen altijd met een 12-maandenprognose, waarin we precies aangeven hoe wij het gezamenlijk doel denken te bereiken. Gezamenlijk doel, ja. Want wij verwachten ook iets van jou, namelijk commitment en een lange adem. Want bovenaan komen én blijven in Google is een zaak van de lange adem. Er zijn bureaus die beloven jou snel bovenaan Google te laten komen met ‘vuurpijl-methodes’, maar dit soort methodes zijn ook weer snel uitgewerkt. Wij van upMention zijn meer van de ‘luchtballon-methode’: het gaat langzamer, maar eenmaal boven, trek je meer aandacht en blijf je langer hangen… Tot zover de activiteiten van upMention als seo bureau in Delft.

Als sea bureau in Delft helpen wij jou met:

  • het bepalen van de keywords die bij jouw bedrijf passen en waarbij je het beste kunt adverteren om het grootste effect te krijgen,
  • het opstellen van de meest effectieve advertentieteksten en uitzoeken van kosteneffectieve advertentiemogelijkheden,
  • inzicht geven in het bereik en de effectiviteit van jouw advertenties, via maandelijkse rapportages en gesprekken.

En ook bij onze activiteiten als sea bureau in Delft, vragen wij van jou betrokkenheid en een langetermijnvisie. Want hoewel adverteren directer resultaat laat zien, is ook hier een structurele en integrale aanpak effectiever dan een enkele, kortlopende campagne.

Als je denkt over sea en seo uitbesteden in Delft om jouw bedrijf hoger in Google te brengen, dan ben je bij upMention aan het juiste adres. Maak dan snel een afspraak met ons!

image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor