Het Geheim van Google?

‘Waarom staat mijn concurrent bovenaan Google en sta ik pas op de derde pagina van de populaire zoekmachine?’. Dat vragen ondernemers regelmatig aan ons. Wij leggen dan uit dat Google werkt met algoritmes die strikt geheim zijn en voortdurend aangepast worden, en dat niemand eigenlijk weet hoe de zoekmachine precies werkt. In totaal zijn er wel zo’n 150 punten die meewegen in het bepalen van jouw positie in Google! Hoger scoren in Google, en blijvend hoger scoren helemaal, is dus uitermate complex en afhankelijk van heel veel factoren.
Hoe kunnen we dan beweren dat we het geheim van Google kennen? Omdat de drie broers van upMention al bijna 20 jaar ervaring hebben met zoekmachine-optimalisatie, een coherente langetermijnstrategie ontwikkeld hebben én bewezen resultaten kunnen overleggen. upMention volgt iedere aanpassing van het algoritme en de weegfactoren van Google op de voet en past haar werkwijze daaraan aan. En we maken keuzes die bij jou passen. Je hoeft niet op alle meetpunten van Google hoog te scoren; alleen op die punten die jou hoger laten scoren in Google en je beter verbinden met jouw doelgroep!

Bewezen resultaat

Wij zorgen ervoor dat je waardevolle informatie creëert en blijft creëren voor de zoekende doelgroep. Het gaat niet alleen om vindbaarheid, maar vooral ook om connecties, interactie en groei.
En dat levert bewezen resultaat op: onze klanten stijgen spectaculair in de ranking van Google en worden gevonden en benaderd door hun doelgroep. De praktijk bewijst dat wij het geheim van Google kennen!
Dat vraagt wel geduld en commitment, ook van jou. Ook al kan dat wel eens lastig zijn, zoals voor de ondernemer die zich de eerste maanden afvroeg waar hij zijn geld eigenlijk instopte, maar na een jaar bovenaan Google stond, zijn omzet zag verveelvoudigen en een zeer tevreden klant werd.
Daarom zeggen wij dat we het geheim van Google kennen. En dat geheim delen wij graag met je, opdat jij ook bovenaan komt te staan in Google. En meer nog, als een toppositie in Google jou verbindt met je doelgroep en bezoekers doet besluiten klant van jou te worden. Zodat jij een tevreden klant van ons wordt!
Wil jij dit ook? Lees hier meer over onze aanpak, ons team en onze successen.

image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor