juni 2023

Mijn eerste ervaringen als accountmanager bij upMention

Terug

Ik ben nu bijna twee maanden aan de slag bij upMention en het is een geweldige ervaring. Hoewel ik al enige ervaring heb als accountmanager, voelde ik toch wat zenuwen op mijn eerste dag, zoals iedereen wel heeft. Maar zodra ik het kantoor binnenliep, een paar maanden sinds mijn laatste sollicitatiegesprek, voelde ik me meteen op mijn gemak. Het was alsof ik in een warm bad terechtkwam, niet alleen hier in Nederland, maar ook bij ons kantoor in Kenia.

In de eerste weken had ik de kans om via Teams kennis te maken met mijn Keniaanse collega's. Aangezien mijn Swahili een beetje roestig is en zij geen Nederlands spreken, communiceerden we in het Engels. Dit resulteerde in een overvloed aan Engels vakjargon tijdens mijn eerste week, wat even wennen was. Maar het was ontzettend leuk om mijn kennis te verbreden en nieuwe terminologie te leren.

Ik zie een langdurige samenwerking met talloze kansen om binnen upMention te groeien. Het team is inspirerend en ondersteunend, en de werkomgeving is stimulerend en bevorderlijk voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om deel uit te maken van dit fantastische bedrijf en ik kijk uit naar wat de toekomst in petto heeft.

image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor