september 2023

Spotlight op... Ignatius!

image description
Ignatius Kuria
Terug

Ignatius is een van de gewaardeerde medewerkers op het kantoor van upMention in Nairobi. Als SEO-specialist houdt hij in zijn rol het meest van de mogelijkheid om voortdurend te leren en op de hoogte te blijven van best practices om het succes van de teamprojecten te faciliteren. Ook de verbindende rol van scrummaster, en het ervaren van een team dat goed samenwerkt, voelt goed.
En hoewel hij zichzelf als introvert beschouwt, laten we hem toch voor zichzelf spreken:
“Hoe zou ik upMention als bedrijf omschrijven? De samenwerking en teamcultuur maken elke werkdag plezierig. Vanaf dag één voelde ik mij gesteund door collega’s. Ik voel dat ik zelfbewuster ben, waardoor ik mezelf beter begrijp en ik weloverwogen beslissingen kan nemen op het werk en in mijn persoonlijke leven.
Op professioneel vlak heb ik tal van nieuwe vaardigheden verworven. Hierdoor ben ik flexibeler geworden en heb ik meer vertrouwen in de manier waarop ik met uitdagingen omga. En ik heb aanvullende leiderschapsrollen op mij genomen en zo geleerd hoe ik een team moet leiden.”

seo marketing agency

Trots op resultaten
“Waar ik het meest trots op ben, is op het verhogen van het organische websiteverkeer en de rankings in zoekmachines van een klant. Dit resulteert immers in een positieve impact op de klant zijn omzet en online zichtbaarheid. Het is zeer bevredigend om te zien dat onze SEO-inspanningen en strategieën een rendement op de investering voor de klant opleveren.
De bedrijfscultuur van upMention legt de nadruk op het opbouwen van klantrelaties en een klantgerichte benadering, zodat wij ons kunnen aanpassen aan de unieke behoeften van de klant. En het benadrukt de samenwerking van de multifunctionele teams die zo waarde leveren aan onze klanten.
En werken in een internationaal bedrijf en samenwerken met collega's met verschillende achtergronden is een leuke ervaring. Je krijgt verschillende perspectieven en benaderingen van situaties. Hoewel de communicatiestijlen behoorlijk verschillend zijn. Nederlanders zijn directer dan wij in Kenia gewend zijn. Wij zijn doorgaans meer indirect. De manier waarop feedback en kritiek worden gegeven, kan bij ons variëren in de manier waarop deze worden overgebracht en geïnterpreteerd.
Professioneel ben ik echt een fan van ‘Kaizen’. Het betekent ‘continue verbetering’ en richt zich op het in de loop van de tijd aanbrengen van kleine, stapsgewijze veranderingen in processen, producten of diensten. Net zoals ik open sta voor nieuwe uitdagingen en kansen die op mijn pad kunnen komen om nog meer te kunnen bijdragen aan het succes van het bedrijf.”

Buiten het werk om
“In het weekend breng ik het grootste deel van mijn tijd door met ontspannen in huis, naar muziek luisteren, schoonmaken, voetbal kijken, lezen en wandelen. Of soms ga ik naar evenementen of bezoek ik familie.
Maar om mijn bucketlist samen te vatten: ik heb meer nodig dan een emmer… Een voorbeeld: ik wil Mount Kenya beklimmen, het hoogste punt en de enige plek met sneeuw in Kenia. Ik wil gewoon de sneeuw voelen. De lijst met plaatsen waar ik graag naartoe zou willen reizen, is eindeloos.
Verder zou ik graag de spanning willen meemaken van een wedstrijd op Old Trafford, en dichter bij huis: ik zou ten slotte ook graag een Agile-team willen bouwen dat consequent waarde levert.”

image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor