november 2023

Wil je met jouw bedrijf hoger komen in Google?

Terug

Hoog staan in Google, ofwel hoog ranken in de zoekmachine van Google, is zeer profijtelijk voor een zaak of bedrijf. Als je bovenaan Google staat, kom je namelijk meteen naar voren als er gezocht wordt op een relevante zoekterm. Een effectieve manier om meer klanten naar je website te trekken en je omzet te vergroten. Geen wonder dat iedereen graag bovenaan Google wil staan.

Wij zorgen ervoor dat bedrijven hun online zichtbaarheid vergroten, de effectiviteit van hun digitale inspanningen vergroten en hun omzet zien groeien. Regelmatig krijgen wij dan ook de vraag: “Hoe krijg ik mijn bedrijf hoog in Google?”. En het klinkt misschien een beetje vaag en ontwijkend, maar dat varieert per bedrijf en er is dus geen eenduidig antwoord op die vraag te geven. Google kijkt wel naar zo’n 250 factoren om te zien of een website goed in elkaar zit, relevant is, autoriteit heeft, en nog veel meer, om te bepalen of jouw bedrijf bovenaan in Google komt te staan. Wij claimen het ‘geheim van Google’ te kennen, maar hoe het algoritme precies werkt, houdt Google strikt geheim voor iedereen. Maar wij helpen je bedrijf wel beter vindbaar te maken op Google en laten je bedrijf hoger scoren in Google. Als het jouw bedrijf aan specialistische kennis, tijd of capaciteit ontbreekt, kunnen wij de werkzaamheden voor jou doen, maar het is ook mogelijk je te adviseren en je de goede richting te wijzen (consultancy marketing), waarna je de gezamenlijk gekozen digitale strategie zelf gaat uitvoeren.

Wat kun je van upMention verwachten?

Stel, je vraagt ons om je te helpen je bedrijf hoger in Google te brengen of je bedrijf beter vindbaar te maken op Google, wat kun je dan verwachten?
Allereerst vragen wij iets van jou, namelijk commitment en een lange adem. Wij nemen namelijk niet iedereen als klant aan. Je moet de wil en het geduld hebben deze reis naar een hogere positie in Google samen aan te gaan. En je moet je terdege realiseren dat als bedrijf bovenaan staan in Google geen doel op zich is; dit moet ondersteund worden door een een goed product en een uitstekende dienstverlening. Klanten die jou vinden in Google, verwachten dit immers van je.
Als je in dit plaatje past, wat gaan wij dan voor je doen? Allereerst gaan wij kijken welke keywords bij jouw bedrijf passen en welke keywords jouw bedrijf beter vindbaar maken op Google. Dat doen wij niet alleen, dat is een gezamenlijke inspanning. Maar houd er wel rekening mee dat onze bevindingen op basis van zoekwoordenanalyse wel eens hele andere kunnen zijn dan wat jij verwacht. Een aantal malen is namelijk al gebleken dat de zoekwoorden van onze klant (jij dus) heel anders waren dan de zoekwoorden waarop potentiële klanten jou zoeken in Google, omdat ze te specifiek waren, of te veel jargon bevatten.

12-maanden prognose

Als we het samen eens zijn over de te gebruiken zoekwoorden, maken wij een 12-maanden prognose: waar denken wij samen te staan over 12 maanden. Daarna hebben wij zeer regelmatig overleg (maandelijks) om te kijken waar we staan, en of jouw bedrijf inderdaad beter vindbaar is op Google. En zonodig passen wij de strategie aan in overleg met jou. Houd er wel rekening mee dat dit een proces van de lange adem is; zeker in het begin zie je weinig tot geen resultaat, maar als het balletje eenmaal begint te rollen, ga je dat goed merken in de snel stijgende bezoekersaantallen en een toenemende omzet.
Maar eerst moet jouw bedrijf hoger staan in Google, want als je eenmaal hoog scoort, dan blijf je ook langdurig goed scoren dankzij de evenwichtige en natuurlijke methodieken die wij hanteren.

Kortom, het antwoord op de vraag: “hoe krijg ik mijn bedrijf hoog in Google?” is dat het een gezamenlijk en langdurig project is, waarin zowel wij als jouw bedrijf er volledig voor gaan om dit te realiseren. Als jij hier niet tegenop ziet, maar dit juist beseft en omarmt, dan willen wij graag kennis met jou maken.

image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor image decor